0

BioTex

Balaclava de vară super ușoară, cu o țesătură largă de plasă specifică pentru bicicliști (atât pentru biciclete rutiere, cât și pentru cele ..

102,00 Lei

Balaclava termică

Balaclava termică fără sudură, ușoară și confortabilă.Există o micro-plasă pe gură și nas pentru a evita aburirea oricărui ochelar purtat. P..

126,00 Lei

Balaclava termică în formă de urechi complet din țesătură 3D pentru un confort termic foarte ridicat și o mare transpirabilitate. Moale și s..

122,00 Lei

Balaclava Windproof

Palaria sau pasaportul din tesatura termica in forma protejeaza de vant, de cel mai amar frig si garanteaza respirabilitate maxima.GAMA CLIM..

112,00 Lei

Banda respirabilă foarte respirabilă, care împiedică transpirația să pătrundă în ochi și pe restul feței în timpul activității fizice în sal..

88,00 Lei

Cămașa cu mânecă lungă cu fermoar parțial este un model conceput pentru corpul feminin și asigură confort și respirabilitate atunci când tem..

292,00 Lei

Jambiere Energy cu talie înaltă: datorită fibrei de polipropilenă BTX, țesătura este capabilă să absoarbă umezeala produsă de corp, transfer..

290,00 Lei

Ideal pentru toate sporturile de iarnă, colanții Smart Compression creează un efect de căldură în contact cu pielea cu compresie inteligentă..

265,00 Lei

ENERGY APPLE - GRAPEFRUIT

BARĂ ENERGETICĂ ADECVATĂ PENTRU SPORT25 de bare - 35 g fiecareMâncare concepută pentru cei care practică sport. Furnizarea de energie rapidă..

11,00 Lei

Geacă hidrofugă și rezistentă la vânt pentru toți pasionații de sporturi în aer liber care trebuie să contracareze schimbările climatice bru..

385,00 Lei

Îmbrăcămintea ideală pentru toți pasionații de sport în aer liber care trebuie să contracareze schimbările climatice bruște, cum ar fi vântu..

195,00 Lei

Fabricat din țesătură antivent în față și din material termic și respirabil în mâneci și spate. Geaca anti-vânt nou WIN este soluția perfect..

630,00 Lei

Afişare 1 - 12 din 65 (6 pagini)