0

Încălzitoare

Balaclava de vară super ușoară, cu o țesătură largă de plasă specifică pentru bicicliști (atât pentru biciclete rutiere, cât și pentru cele ..

102,00 Lei

Balaclava termică

Balaclava termică fără sudură, ușoară și confortabilă.Există o micro-plasă pe gură și nas pentru a evita aburirea oricărui ochelar purtat. P..

126,00 Lei

Balaclava termică în formă de urechi complet din țesătură 3D pentru un confort termic foarte ridicat și o mare transpirabilitate. Moale și s..

122,00 Lei

Balaclava Windproof

Palaria sau pasaportul din tesatura termica in forma protejeaza de vant, de cel mai amar frig si garanteaza respirabilitate maxima.GAMA CLIM..

112,00 Lei

Banda respirabilă foarte respirabilă, care împiedică transpirația să pătrundă în ochi și pe restul feței în timpul activității fizice în sal..

88,00 Lei

Husa de pantofi de iarnă, rezistentă la vânt, cu vârful întărit. În interior există o țesătură din lână pentru a crește proprietățile izolaț..

205,00 Lei

-11%
Încălzitor Gat Încălzitor Gat

Încălzitor termic pentru gât din țesătură elastică 3D, pentru a fi folosit în multe momente în timpul activităților sportive, pentru a rămân..

100,00 Lei 112,00 Lei

Tubular multifuncțional termic din țesătură elastică fără sudură, pentru a fi utilizat în multe momente în timpul activităților sportive, pe..

112,00 Lei

Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)