0

Despre noi

AllSport.Ro este un magazin online specializat in echipament pentru ciclism. A fost infiintat in anul 2020, fiind singurul site din Romania pe care se poate comanda echipament complet pentru ciclism. La ora actuala in 2021 AllSport.Ro este in continuare singurul site dedicat in exclusivitate echipamentului pentru ciclism si nutritie alimentara , cat si cel mai mare cu peste 500 de articole in stoc, in mai mult de 10 de categorii, dedicate practicarii sportului dumneavoastra preferat. In permanenta incercam sa diversificam ofertele de sezon in intampinarea nevoilor clientilor prin prezentarea pe site a produselor unor companii lideri mondiali in domeniu sau cu mare traditie in ciclism. Punem accent deosebit pe calitatea produselor comercializate si in acelasi timp pe pretul adaptat la realitatile pietei romanesti. 

AllSport.Ro este importator direct si distribuitor pentru urmatoare marci: Spiuk , BioTex , Bonin , Lombardo ,gi-esse , EthicSport , B-Race. Va putem garanta astfel cel mai bun pret din Romania, originalitatea produselor, calitatea deosebita a materialelor si a designului  .

 Comercializam numai produse 100% originale si ii sfatuim pe clienti sa nu se lase pacaliti de produsele contrafacute ce se vand sub diferite denumiri ca de exemplu: replicahobbyclonacopie etc. Acesti termeni sunt folositi special pentru a masca originea produselor si a induce consumatorul in dubiu. In realitate sunt produse de proasta calitate fara nicio legatura cu originalele, fabricate ilegal si cel mai adesea vandute ilegal.